Grillfesten 2014

Hur man hittar till bilderna


Det blev så många bilder att vi fick lägga upp dem på en egen bildvisningssajt. Längst ner till höger finns en länk. Kopiera den och klistra in den i din webbläsare så kommer du till en ny sidan, med bara bilder. Väljer du en bild och dubbelklickar på den, blir den större. Med den större bilden uppe kan du så bläddra dig fram eller tilbaka genom att trycka på pilarna på endera sidan om varje foto. När man första gången bläddrar, kan en del bilder vara suddiga (lågupplösta), ger du dem lite tid eller bläddrar fram och tillbaka, blir de tydligare.

Hur man tittar på dem


Skulle du vilja ha en egen kopia av ett foto, kan du ladda hem det. Uppe till höger dyker en meny upp om du ”svävar” med pekaren. Då kan du väljapå ”Helskärmsläge”, att visa bilderna i ett bildspel eller ”Hämta” en bild. Du får den då i en högre upplösning, d v s bättre kvalitet och kan, om du vill, göra en papperskopia.


Väljer du att titta på bildspelet, kan det vara klokt att ställa in uppspelningen på ”Helskärmsläge”. Det kan också vara klokt att låta bildspelet gå ett par varv först, av sig själv, utan att du tittar, så hinner alla bilderna bli tydliga. Hur länge du behöver vänta på tydliga bilder beror på hur snabb din uppkoppling till Internet är.

Här är länken


Bilderna berättar vad vi gjorde och visar hur trevligt vi hade, så det återstår bara att tacka Lassik för att vi fick komma och hela gänget sysslomän och övriga som jobbat med att ställa allt i ordning, varit ute och handlat, ordnat med mat och dricka, fixat med den trevliga frågetävlingen och allt annat som krävs för en riktigt fin byafest.


https://www.icloud.com/photostream/sv-se/#A1532ODWVHNnB